Acties

Heb je jouw favoriete Renault-model gevonden? Bekijk nu de laatste Renault-acties en profiteer van heel veel voordeel.

Modellen

 • CAPTUR
  • Hybride

  CAPTUR

  vanaf € 27.490 inclusief € 2.500 extra inruilwaarde

  • Stel een Nieuwe Captur samen of kies een voorraadmodel en ontvang tot € 2.500 extra inruilwaarde. Neem contact op met je dealer voor meer informatie over de beschikbare modellen en voordelen.

   taxeer je auto
 • CAPTUR
  • Hybride

  NIEUWE CAPTUR

  vanaf € 27.690 inclusief € 1.000 extra inruilwaarde

  • Profiteer van een Early Bird aanbod op de nieuwe Captur Esprit Alpine E-Tech full hybrid 145. Ontvang nu de Pack advanced driving assist, Pack navigation urban en de Harman Kardon Pack van € 2.000 voor € 700. Bezoek een dealer bij jou in de buurt voor het aanbod en de voorwaarden.

   Meer informatie
Bekijk hier de actievoorwaarden
Ga naar boven
Algemene voorwaarden Flex Choice: 
Financiering met een jaarlijks kostenpercentage van 1,9% is geldig op nieuwe particuliere Renault-personenautoorders tot 36 maanden. Geen maximaal te financieren bedrag, max. 40% slottermijn mogelijk. Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. Bekijk actievoorwaarden op www.renault.nl/actievoorwaarden. 
 
 
*Financiering met een jaarlijks kostenpercentage van 1,9% is geldig op nieuwe particuliere Renault Captur orders tot 60 maanden. Geen maximaal te financieren bedrag, slottermijn mogelijk. De max. slottermijn hangt af van de looptijd van de financiering en berekend o.b.v. waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Op de financiering zijn algemene voorwaarden van toepassing. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Lening moet zijn terugbetaald voordat klant 82 jaar wordt. Vanaf 76 jaar min.10% aanbetalen. Aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Mobilize Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781). Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden. Bekijk actievoorwaarden op  www.renault.nl/actievoorwaarden
 
 
GLKG